iPhones fördelar mot andra smartphones

iPhone vs Android

Det pågår ett mindre krig på telefonmarknaden med iPhones på ena sidan och Android-telefoner på den andra sidan. Det är omöjligt att direkt peka på vilken telefon som är bättre än den andra då det finns flera olika telefoner ute på marknaden som alla har sina för- och nackdelar, men eftersom att Apple utvecklar sina telefoner tillsammans med det operativsystem som körs på telefonerna så finns det definitiva fördelar att hämta där.

Först och främst har vi kompatibiliteten. iPhone ser till att nya versioner av operativsystemet fungerar felfritt innan de släpps medan många Androidanvändare får vänta på stöd för just sina telefoner. Detta då Android kan köras på flera olika telefoner. Vidare så utvecklas det mer program och appar till iOS, operativsystemet som iPhones körs på kontra vad Android-telefoner har i sin butik med appar och annan mjukvara.

När det kommer till batteritiderna så är det svårt att mäta då alla telefoner används olika och ibland kan det bero specifikt på batteriet snarare än själva telefonen.

I slutändan så är iPhones helt enkelt mer populära än android-telefoner. Om detta kommer att förändras i framtiden vet ingen, men för tillfället så är det många som håller på att iPhones är bättre än sina motståndare.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *