Använd din iPhone till mer

Använd din iphone till mer

Det finns nästan inga gränser för vad du kan göra med din iPhone. Du kan hålla koll på vad dina vänner gör, läsa tidningen och till och med se över din ekonomi med Internetbaserade bokföringsprogram.  Mycket lättare blir det alltså inte att ha en ordentlig överblick på allt du vill. Har du eget företag är det väldigt bekvämt att hela tiden kunna logga in på olika tjänster och hålla dig uppdaterad om vad du vill. Några tjänster som du bör testa är:

  • Google drive
  • Dropbox
  • MyBusiness

Internetbaserade program

Det finns Internetbaserade program för det mesta. Ibland fungerar det till och med så att informationen sparas i det så kallade molnet, på tjänstens egen databas, vilket gör det väldigt smidigt att använda olika enheter med samma program. Det gör också att mobila enheter kommer till större användning eftersom de i vissa fall kan vara bra att få tillgång till och titta på vissa dokument och andra saker, även om det är för komplext att använda själva programmet.

En stor fördel med Internetbaserade program är också att du med lätthet kan dela information och dokument med andra. Genom att bjuda in till eller gemensamt skapa delade utrymmen är det lätt att visa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *